SIRKUNST-KALENDEREN

HVA SKJER I SIRKUSMILJØET?

Danse- og nysirkusforestilling av Marta & Kim

Hva er bevissthet? Og når en tanke kommer, hvor kommer den fra? Det er vanskelig å håndtere ting vi ikke kan beskrive med ord, men i løpet av forestillingen prøver de å skape en forsoning med alt vi ikke klarer å forklare. Om det å være et menneske.

I Engel møtes sirkusartisten Marta Alstadsæter og danseren Kim-Jomi Fischer. Med hver sin bakgrunn skaper de sitt eget fysiske uttrykk, og gjennom utveksling av vekt driver de frem en kamp mellom ulike sider av oss, et kaos vi muligens frykter fordi vi ikke forstår det.

Link

En akrobatisk forestilling om kvinnelig styrke

Med utgangspunkt i egne familiehistorier utforsker seks kvinnelige parakrobater grensen mellom å bære og å briste. Tyngde og letthet. Styrke og sårbarhet. Glede og sorg.
Gjennom alle tider har kvinner båret barn, kjeler, sekker med poteter, vann- og melkespann, barnevogner inn i bilen og opp trapper, poser med mat ifra butikken, ved, klesvask…og fler barn.

Det får bære eller briste er en forestilling som forteller om bærende som en del av kvinnens historie, med akrobatikk og samtida folkemusikk. De bygger menneskelige pyramider på scenen og viser imponerende akrobatiske koreografier gjennom innovativ nysirkus.

Link

LIK SIRKUNST PÅ FACEBOOK!

TA EN TITT I BLOGGEN

Siste nytt fra sirkusfronten, artikler og intervjuer med artister og andre folk i bransjen.
Sjekk SIRKUNST-bloggen!

Ta meg til bloggen!

#SIRKUNST